Viktor Troicki: Sa Aleksandrom u srcu egzotičnih Kariba

Viktor Troicki: Sa Aleksandrom u srcu egzotičnih Kariba

Autor: | 16/12/2015

0


Na spisku egzotičnih destinacija koje su zajedno posetili, od kada su se u aprilu teniser Viktor Troicki i manekenka Aleksandra Đorđević upustili u emotivnu vezu. našlo se i jedno od najlepših ostrva na svetu, luksuzno odmaralište “Neker” na Karibima.

Ostrvo je vlasništvo britanskog milijardera Ričarda Brensona, koji je pozvao srpskog tenisera da učestvuje na njegovom godišnjem teniskom turniru.

Iako se trude da vezu drže podalje od očiju javnosti, šestodnevni boravak na rajskom ostrvu ostavio je snažan utisak na Viktora, koji je odlučio da napravi izuzetak i na svom profilu na “Tviteru” podeli fotografije sa svojom lepšom polovinom.

- Ovo je bilo neverovatno iskustvo, oduševljeni smo. Nadam se da ćemo ponovo doći na ovo mesto - napisao je teniser uz fotografije na kojima par blista od zaljubljenosti.

Veza dvadesetdevetogodišnjeg Beograđanina i dve godine starije lepotice, rođene u Paraćinu, počela je u aprilu ove godine. O intenzitetu njihovih emocija govori činjenica da je par od tada nerazdvojan s obzirom na to da atraktivna crnka prati Viktora na svim turnirima.

Lepa manekenka, koja je javnosti postala poznata pošto se u filmu “Montevideo, bog te video” pojavila u ulozi zanosne Latinoamerikanke, poznatog sportistu osvojila je izgledom, ali i karakterom, a njena podrška doprinela je sportskom podvigu godine koji je napravio u protekloj sezoni.

Posle jednogodišnje suspenzije zbog pozitivnog rezultata na doping-testu, Viktor se na teren vratio na sto sedamdesetoj poziciji „ATP“ liste, a istu je završio neverovatnim skokom na dvadeset treće mesto. Tim povodom ove jeseni u Beogradu je o njemu snimljena dokumentarna emisija, kada je proslavljeni Beograđanin otkrio da uživa u romansi sa novom izabranicom.

Da su zanosne lepotice fatalne za uspešnog sportistu govore i njegove prethodne emotivne veze. Pre Aleksandre, Viktor je bio u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, a pre nje nekoliko godina zabavljao se sa modelom Sunčicom Travicom, ali ni sa jednom od njih nije bio spreman da ozvaniči vezu. Iako mnogi spekulišu da će uskoro konačno stati pred oltar, on se za sada uzdržava od komentara, odlučan da uživa u sadašnjem trenutku.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Twitter

Pročitajte još

Najnovije vesti