Bojana Barović i Nikola Rokvić: Lud provod u pustinji i Las Vegasu

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Lud provod u pustinji i Las Vegasu

Autor: | 18/12/2015

0


Budući supružnici, model Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić nekoliko nedelja uživali su u Los Anđelesu, i proveli uzbudljive zajedničke trenutke. Pošto je dobio bratanca Despota, poznati pevač otputovao je kod svoje devojke, koja godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Skladni par, koji uskoro planira da se venča, obilazi mnoge zanimljive destinacije u Kaliforniji.

- Odlično nam je u Los Anđelesu. Ja moram da radim, ali imamo i dosta slobodnih trenutaka koje uglavnom provodimo na plažama Malibua, u Santa Moniki i okolini - kaže zanosna Novosađanka.

Ona i njen verenik imali su priliku da prisustvuju i značajnom humanitarnom događaju u organizaciji fondacije “Etta”, koja pomaže osobama sa poremećajem u mentalnom razvoju, a prvenstveno su angažovani na izgradnji domova za zbrinjavanje bolesnih osoba, o kojima porodica ne može da vodi računa.

Poznati par blistao je na gala večeri, kojoj su prisustvovali i mnogi ugledni ljudi iz Los Anđelesa, a tom prilikom prikupljena je i značajna novčana svota.

- Mnogi naši prijatelji bili su među organizatorima, tako da smo rado prihvatili njihov poziv i prisustvovali tom događaju - tvrdi Bojana.

Uspešna manekenka je za svog verenika organizovala i obilazak poznatog nacionalnog parka “Dolina smrti”, koji se nalazi u oblasti najniže nadmorske visine u Sjedinjenim Američkim Državama, a jedinstven je i po tome što je to i najtoplije i najsuvlje mesto u zemlji, gde nekada i po godinu dana ne padne kiša.

Iako ih je dok su boravili tamo omeo jak vetar koji je duvao tih dana, imali su priliku da posete Mrtvačev prolaz, Kanjon suvih kostiju i Pogrebne planine i da uživaju u pustinji, za koju se smatra da je pravo čudo prirode.

Među zanimljivim destinacijama, koje su Bojana i Nikola posetili, našao se i Las Vegas, gde su proveli nekoliko dana. Iako je “grad greha” poznat po tome da se mnogi parovi odlučuju da baš tu sklope brak, poznati pevač i njegova emotivna partnerka nisu razmišljali o tome jer veliko svadbeno veselje planiraju da naprave u Srbiji sledeće godine.

Iako su prvobitno želeli da se venčaju 2015, s obzirom na to da su se verili baš u novogodišnjoj noći, zbog poslovnih obaveza odložili su planove za narednu godinu.

Za razliku od većine drugih parova, avanturističko venčanje u Las Vegasu nije im bilo primamljivo.


- Naš najjači utisak iz Las Vegasa, gde smo proveli nekoliko dana, bilo je uživanje u poznatom šou-programu “Cirque du Soleil”, koji je zaista nešto fenomenalno - iskrena je Barovićeva.

Nikolin boravak u Americi polako se privodi kraju, jer ga u decembru očekuju mnoge poslovne obaveze, a Bojana privodi kraju svoje poslove za ovu godinu i planira da uskoro dođe u Srbiju.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Privatna arhiva

Najnovije vesti