Emina Jahović: Mustafa mi zamera moju tvrdoglavost

Emina Jahović: Mustafa mi zamera moju tvrdoglavost

Autor: | 22/12/2015

0
Emina i Mustafa, foto: Instagram

Iako se njena vila u Istanbulu procenjuje na čak dva miliona evra, pevačica Emina Jahović rešila je da je sruši, zbog čega se njen suprug Mustafa Sandal naljutio.

Naime, ona se pre nekoliko godina sa porodicom doselila u luskuznu četvrt Bejkoz u pomenutom gradu, ali ono što joj je poslednjih meseci paralo oči bio je enterijer kuće, koja je građena punih pet godina. Kako je objasnila za "Alo!“, ona je pomerila zidove u kući i srušila pojedine delove, što je iznerviralo njenog muža.

- Delujem možda drugačije, ali sam inače veoma zahtevna osoba. Mustafa i ja smo u fazi kada imamo problem zbog mojih ideja za renoviranje porodičnog doma. Sukob je sada nastao zbog dekoracije u kući, koju sam ponovo srušila. Morala sam da menjam enterijer, pošto mi se nije sviđao, a moj suprug misli da je to nepotrebno, ali ja sam mislila drugačije, te sam tako uradila.

Nije ostalo ništa od kuće, ali mi često pomeramo zidove u kući, a sve je to u mojoj režiji. Imam veoma pozitivne komentare majstora i nisam stroga prema njima, donosim im kolače i kafu, sve samo da što bolje da urade posao.

Novu godinu zbog radova nećemo provesti kod kuće, već u stanu - govori Emina Jahović uz osmeh i dodaje da njen suprug ne može uvek da podnese njenu tvrdoglavost i da se često zbog toga sukobljavaju.

- Ono što suprug često zna da mi zameri je moja tvrdoglavost. Niko mi ne parira u tome i uvek na sve načine pokušavam da isteram svoje. Sukobi su obično vezani za moje ideje i planove koje želim da realizujem - objašnjava poznata pevačica.

Inače, za Eminin rođendan biće predstavljena druga serija parfema koji je napravila pevačica, a nosiće naziv "closer swan city“.

- Prezadovoljna sam novim parfemom. Ljudi koji su radili sa mnom kažu da sam vrlo teška, zahtevna i nepodnošljiva, ali s druge strane kažu da nikada nisu uradili bolju stvar. Biće dostupan svim mladim devojkama - rekla je vlasnica nove mirsne note. Osim toga, Emina je trebalo da poseti Srbiju u poslednjoj nedelji decembra, ali joj je zbog zdravstvenih problema lekarski tim zabranio putovanja.

Kao majka dvoje dece, Emina ističe da nije stroga prema njima, ali da njihov otac Mustafa ima čvrstu ruku.

- Nisam stroga mama, uglavnom je to moj muž. Jednostavno, ne mogu da budem stroga prema njima, ali zato moj suprug jeste. On je loš policajac, dok sam ja dobar - govori Emina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/hello

Najnovije vesti