Misica mu osvojila srce: Milan Popović u tajnoj vezi sa Unom Bošković?

Misica mu osvojila srce: Milan Popović u tajnoj vezi sa Unom Bošković?

Autor: | 22/12/2015

0
Foto: Ivan Vučićević

Milan Popović raskinuo je sa učesnicom "Parova" Slađom Petrušić jer je sve o njihovoj vezi ispričala novinarima, ali kralj bakra nije dugo samovao, već je ubrzo započeo vezu sa Unom Bošković, ovogodišnjom finalistkinjom izbora za mis Srbije.

Bivši verenik Severine Vučković, s kojom ima sina Aleksandra, u dvadeset sedam godina mlađu manekenku zaljubio se na prvi pogled, tvrdi dobro upućeni izvor za Kurir. Njih dvoje nedavno su otputovali u Kan, gde su proveli nekoliko dana.

 

UNA BOŠKOVIĆ - BEOGRADFOTO: ALEKSANDAR VUKOVIĆOBRADA FOTOGRAFIJA: ALEKSANDAR VUKOVIĆ I GORAN MATIJEVIĆNAKIT: CITY...

Posted by Miss Srbije on Tuesday, October 6, 2015

- Una i Milan poznaju se duže vreme, a smuvali su se pre nepunih mesec dana. On se u nju zaljubio čim ju je upoznao, ali trebalo mu je dosta vremena da je osvoji. Bukvalno je odlepio za njom jer mu odgovara apsolutno u svemu. Bitno mu je što je komunikativna i druželjubiva, ali najznačajnije je to što je i diskretna, ne hvali se na sve strane da je s njim kao što je to činila Slađa Petrušić. Za njihov emotivni odnos ne zna previše ljudi, a ako im i ubuduće bude lepo, to će, naravno, i javno ozvaničiti - rekao je izvor Kuriru.

Kralj bakra razočarao se u učesnicu "Parova" jer je na sva usta širila priče o njihovom odnosu, i ne želi da mu se ta greška ponovi, pa vodi računa gde se pojavljuje s novom devojkom. Zasad zajedno uglavnom izlaze u njegov lokal u Beogradu i putuju u inostranstvo, gde su potpuno opušteni.

- Popović u Unu ima veliko poverenje i stalo mu je da ta veza postane ozbiljna. Kad nisu zajedno, često je zove i šalje joj poruke. Ni ona još nije spremna da s njim izađe u javnost, jer ne želi da je novinari prate zbog veze s kraljem bakra, koji je postao meta paparaca zbog veze sa Severinom - završava izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ivan vučićević
Tagovi: milan popović