Žena, majka, glumica i to kakva: Mirka zarađuje više od Vujadina

Žena, majka, glumica i to kakva: Mirka zarađuje više od Vujadina

Autor: | 26/12/2015

0


Glumica Mirka Vasiljević i pored dosta obaveza oko podizanja troje dece stiže da se bavi svojim poslom - glumom i to toliko uspešno da zarađuje više od svog dragog Vujadina, fudbalera Šerifa iz Moldavije.

- Moj muž nije tip muškarca koji ima komplekse. S druge strane, ja nisam klasična žena fudbalera. Sama zarađujem i ne mora niko da me izdržava - kaže za „Blic“ mlada glumica.

Od početka imamo dogovor da sve delimo i da nije bitno da li na kartici piše njegovo ili moje ime. Počela sam da se zabavljam s njim zbog njega samog, a ne zbog njegove profesije.

- Tada je sve moglo da ostane na nivou Crvene zvezde. Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više jer je siguran u sebe. Sada sam u Srbiji i radim jer imam mnogo ponuda, a on je došao kod nas - dodaje Mirka.

Budući da se glumica sa 25 ostvarila i poslovno i privatno, zanimalo nas je šta joj fali da bude savršena žena.

- Ha, ha, ha, naravno da nisam savršena žena, ali sam i te kako dobra domaćica, kuvarica, ljubavnica. Sve zavisi od perioda, kada sam u PMS-u, onda je sve katastrofa, tada bolje da mi niko ne prilazi. Ipak, da bih bila savršena žena, mora mnogo vremena da prođe i da steknem još mnogo iskustva - ističe Mirka.

A kako je sad počela intenzivno da radi na serijama i u pozorištu, Mirka kaže da će napraviti pauzu u rađanju dece:

- Svi me zezaju zbog toga i sve mi je to jako simpatično. Ne planiramo uskoro proširenje porodice jer sada želim da se posvetim poslu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin