Emina Jahović: Porodična bajka u srcu Istanbula

Emina Jahović: Porodična bajka u srcu Istanbula

Autor: | 28/12/2015

0

Mada bi od majke dvoje male dece udate za pop zvezdu bilo realno očekivati da dane provodi ušuškana toplinom svog doma, sa momentima razuzdanog šopinga, kod Emine Jahović-Sandal to nikako nije slučaj. Praktična i uvek obuzeta radom, vredno se bori na nekoliko frontova. Za sada malu industriju parfema postavlja na noge, širi posao i bira bazne mirise, a u međuvremenu piše i komponuje stihove iz najskrivenijih dubina svoje duše. Novu godinu dočekaće srećna, sa osmehom na licu, iako privremeno iseljena iz doma čije je renoviranje od bezazlenih detalja eskaliralo u totalnu promenu. Na svoj trideset četvrti rođendan, 15. januara, u Beogradu će predstaviti novu mirisnu notu, praveći otklon od brenda "Emina Sandal" i stvarajući "Yaemina", ime koje će, nada se, s godinama postati prepoznatljivo širom sveta.

Dok za praznično izdanje magazina "Hello!" pozira sa suprugom Mustafom i sinovima Jamanom i Javuzom, pop zvezda sumira godinu na izmaku i otkriva želje za nerednu.

Kakvi su vam konačni utisci o 2015. godini?

- Pre svega, ovo je za mene bila jedna dinamična godina, ispunjena radom i ogromnim poslovnim obavezama. Kada je sumiram, moram da priznam da je bila veoma lepa, ali u isto vreme i naporna. Konačno, na izmaku godine u mojim rukama se našao parfem koji sam kreirala i pažljivo stvarala godinu i po dana."Swan City" nosi mnogo toga novog. Pre svega, mističnu, seksi notu, koja zahteva visoke potpetice, šminku i haljinu. Veoma je zavodljiv i verujem da će ga i druge žene doživeti na taj način. Kada mi je stigla bočica, u stomaku sam osetila treperenje, kao da sam se prvi put zaljubila. Na svoj trideset četvrti rođendan, 15. januara, u Beogradu ću upriličiti veliku žurku, na kojoj ću predstaviti parfem "Swan City", ali i novu pesmu "Romeo".

Nastavak razgovora pročitajte u prazničnom dvobroju magazina "Hello!", koji je u prodaji od ponedeljka, 28. decembra.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Cem Talu/Hello!

Najnovije vesti