Dejan Jelača kao okrutni ubica u horor filmu

Dejan Jelača kao okrutni ubica u horor filmu

Autor: | 28/12/2015

0


Jednom od naših najuspešnijih glumaca u Holivudu, Dejanu Jelači, pred Novu godinu se ostvarila velika želja – da zaigra u horor film. A dobio je pravu horor ulogu, budući da ćemo ga gledati kao okrutnog ubicu i manijaka.

Snimanje je počelo u subotu na nekoliko lokacija u Njujorku, gradu u kojem Dejan najčešće boravi kada radi u Americi.

Film koji se zove “ENVY Epilogue” mladi glumac opisuje kao “pomeren i jeziv horor”. Likovi negativaca nisu nimalo laki, i mnoga velika imena kinematografije slažu se da su takvi karakteri često zanimljiviji i izazovniji.

- Presrećan sam zbog ove uloge. Igram glavnog negativca i prvi put mogu da osetim kako se snima takvo ostvarenje, sa mnogo strašnih i sablasnih scena. Nisam znao da snimanje može da bude toliko uzbudljivo! Premijera se očekuje na leto. Upravo sam završio rad na filmu "Terra Incognita", čija se radnja odvija u jednoj šumi u Ukrajini gde se dvoje američkih novinara izgubilo za vreme sukoba – otkriva Jelača, iza kojeg je uzbudljiva i radna godina, ali i ostvarenja koja su pokupila brojna priznanja na festivalima širom sveta, kao što je, na primer, drama “American rouge”.

Kada završi ovaj “horor” posao, Dejan se vraća u Srbiju gde ga očekuje osma sezona njegove emisije “30 minuta”, koju već dugi niz godina uspešno vodi i uređuje.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Privatna arhiva
Tagovi: dejan jelača