Jelena Jovanović i Edin Škorić: Naša ljubav nakon Farme

Jelena Jovanović i Edin Škorić: Naša ljubav nakon Farme

Autor: | 03/01/2014

0


Iako je većina farmera tvrdila da je veza odbojkaša i pevačice marketinški trik kako bi lakše došli do finala rijalitija "Farma", izgleda da su pogrešili. Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaki slobodan trenutak da budu zajedno.
- Edin me je upoznao sa svojim tatom, sestrom i njemu bliskim ljudima. Zaista su divni ljudi i mnogo mi je drago zbog toga. Stvarno uživamo u našoj vezi i lepo nam je. Navikli smo da provodimo 24 sata zajedno na imanju, ali sada svako ima svoje obaveze i pokušavamo da ih uskladimo - priča Jelena i dodaje da je dečko još nije upoznao sa svojom decom, ali da oni nemaju ništa protiv njihove veze.
Pevačica se u prvoj emisiji nove sezone "Ami Dži šoua", požalila da od silne gužve i jurnjave nije ni stigla da prespava sa Edinom, na šta se on nadovezao i obećao joj da će posle snimanja biti celo veče zajedno. Kad smo Jelenu priupitali da li je između njih bilo i nečeg više, postidela se i nije želela da odgovori.
- Zar je to važno?! Ne mogu o tome javno da govorim. Bitno je da mi znamo šta se dešava među nama i mogu samo reći da mi je prelepo s njim.
Bivši odbojkaš kaže da je prezadovoljan svojim učešćem u rijalitiju i da mu se desila ljubav o kakvoj nije ni maštao. Sportista kaže da se dugo lomio da li da se upusti u ljubavnu priču sa Jelenom Jovanović i da je srce presudilo.
- Jelena je prava osoba, i lepa i pametna i duhovita, ima zaista sve osobine koje treba da ima devojka. Nisam očekivao ovako nešto i ne znam šta mi se desilo. Kontolisao sam se dugo, a onda je presudilo srce. Čak i kada smo se posvađali, znam da sam bio jako grub prema njoj, ali sam takav sa ljudima koje volim, a nju volim. Hvala bogu, rešili smo to, pomirili se i nadam se da se više neće ponoviti tako nešto. Stalo mi je do nje i ko kaže da je taktika bila naša ljubav, mnogo se vara, meni se u pogledu vidi zaljubljenost, ja sam nju gutao očima - ispričao nam je Edin.

Izvor: Kurir, Alo
Foto: Ivan Vučićević, copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin