Jelena Jakovljević bin Drai: Počasna gošća na svadbi princeze Latife

Jelena Jakovljević bin Drai: Počasna gošća na svadbi princeze Latife

Autor: | 07/01/2014

0


Bivša mis Jugoslavije Jelena Jakovljević bin Drai (34) uvažena je i poštovana poslovna žena u visokim krugovima društva Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa je tako 2. januara u Dubaiju prisustvovala svadbi čuvene princeze Latife, ćerke bivšeg predsednika Dubaija, Šerifa Al Maktuma kojeg je na čelu ove države nasledio rođeni brat Mohamed.

Na glamuroznoj ceremoniji je među 3.500 dama, budući da se u arapskom svetu svadbe prave posebno za muškarce, posebno za žene, od kojih 50 princeza, bila i naša Jelena budući da je njen svekar Latifinom ocu bio prvi čovek protola i preko 30 godina na čelu Vrhovnog suda, a sestra njenog supruga Saida bin Draija išla u školu sa ćerkom bivšeg predsednika države.

Tridesetčetvorogodišnja lepotica iz Žablja, koja sa suprugom Saidom ima troje dece Asju (3), Hilala (2) i petomesečnog Hamdana, na spektakularnom venčanju, u do sad čak i u prebogatim Emiratima neviđenom glamuru i među kraljevskim porodicama, rame uz rame parirala je arapskim princezama, blistajući u haljini iz svoje modne kolekcije Duchess by Jelena.

izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin