Monika Spir: Glumica i nekadašnja mis Venecuele sahranjena pored bivšeg supruga

Monika Spir: Glumica i nekadašnja mis Venecuele sahranjena pored bivšeg supruga

Autor: | 11/01/2014

0


Sa velikim bolom i tugom porodica i prijatelji oprostili su se danas od glumice Monike Spir i njenog supruga Tomasa Herija berija, koji su ubijeni u ponedeljak popodne.

Juče u ranim jutarnjim satima ljudi su počeli da pristižu ispred groblja da bi rekli poslednje zbogom bivšoj misici i majci petogodišnje Maje.
- Maja se seća da ju je mama udarila u nogu i zaspala. Da bi zaštitili ćerku majka i otac su devojčicu gurnuli na pod. Zato devojčica kada je osetila metak u nozi mislila je da ju je majka udarila, a kada je zaspala mislili su da su je ubili - rekla je Marianhel Ruiz, glumičina prijateljica. Ona je dodala da devojčica još uvek ne zna da su joj roditelji poginuli i tim psihologa polako će joj pomagati da prihvati istinu.

Sahrana je počela oko 17h, a kovčeg sa telom glumice u kapelu su doneli njeni najmiliji, među kojima otac i brat. Brojni obožavaoci prilazili su dokle god su imali pristup i ostavljali cveće, poruke i pisma.

U kratkoj izjavi za medije glumičin otac Rafael Spir rekao je da je njegova ćerka volela svoju zemlju i uprkos velikim naporima nikada nije uspela da se potpuno "odomaći" u inostranstvu. Pored Monike sahranjen je i njen suprug Tomas Hehri Beri.

Glumičina najbolja prijateljica i koleginica i tv voditeljka Marianhel Ruiz rekla je:
- Oprostiti se sa prijateljicom kakva je bila Monika za mene je izuzetno teško... Mogu da govorim samo o bolu i besu i tražim mir za svoju zemlju - rekla je glumica.

Autor: Life Content
Izvor: Huffpost
Foto: AP, Alejandro Cegarra

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin