Slavko Kalezić: Ostajem u X Faktoru jer produkcija stoji iza mene

Slavko Kalezić: Ostajem u X Faktoru jer produkcija stoji iza mene

11/01/2014

0


- Željko Joksimović i ja nismo ni u kakvom konfliktu. Svako ko je gledao “X faktor“ mogao je da oseti da me on ceni kao umetnika i da je prepoznao moj talenat. Priče o neslaganju su čiste gluposti - rekao je Slavko Kalezić, novi voditelj ovog šoua kog ste prvo upoznali kao jednog od takmičara.
Slavko, koji za sebe kaže da je multimedijalni umetnik, prekida spekulacije o tome da je dobio otkaz posle samo jedne emisije i ističe da produkcija u potpunosti stoji iza njega. Na njegovo mesto, navodno, trebalo je da dođe Vlada Stanojević.
- Nema govora o mom odlasku. Video sam se sa ljudima iz produkcije, oni su vrlo zadovoljni mojim učinkom i ja ostajem na istom mestu na kojem ste me videli i prošlog puta, odnosno i dalje ću voditi emisiju - kategoričan je Kalezić.
Produkcija šoua “X faktor“ nema u planu da zameni Kalezića. Sagovornik blizak ljudima iz emisije kaže da su oni oduševljeni Slavkom.
- Ma, kakav otkaz. To su samo pokušaji sa strane da se pomrse računi. Produkcija nema u planu nikoga drugog i Slavko je tu i ostaće tu - kaže sagovornik.
Zvanično saopštenje iz produkcije ovog muzičkog prjekta bilo je šturo, ali jasno.
- Stojimo iza njega u potpunosti - saopšteno je.
Inače, kako je Slavko rekao za “24 sata“, on je prvenstveno školovani glumac, ali nije na odmet da širi svoj opus. Magistrirao je glas, a 2012. godine imao je i jedinstvenu priliku da upozna Marinu Abramovič, sa kojom je i dalje u kontaktu preko mejla. Inače, Slavko je široj sprskoj javnosti postao poznat pre šest godina kao dečko Marije Šerifović.
- Stavio sam tačku na tu priču i samo mogu da kažem da mi ta veza nije ni odmogla, ni pomogla. Ja sam Slavko Kalezić, osoba za sebe i gradim svoju karijeru na svom imenu. Inače, imam pripremljen kompletan muzički album i samo čekam pravi trenutak da ga plasiram - kaže ovaj glumac/pevač/plesač/voditelj, sa ponosom ističući da je veliki narcis, ali i duhovno biće.

izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin