Katarina Živković: Provokativnim fotografijama najavila novu pesmu

Katarina Živković: Provokativnim fotografijama najavila novu pesmu

Autor: | 12/01/2014

0

Od kako je pre par meseci objavila svoj prvi album, lepa pevačica Katarina Živković ne prestaje da intrigira javnost, što svojim češto šaljivim izjavama, što sve provokativnijim i zrelijim fotografijama i nastupima.
Za Kaću se može reći da je godina za nama bila njena u pravom smislu te reči. Naime ona je pored izdavanja albuma sa kojeg se izdvojila pesma "Ludo srce" i koja je hit u Srbiji i regionu, uspela da svojoj publici predstavi i nekoliko visokobudžetnih spotova. Pored takve diskografije, terenski uspeh ne može da izostane, pa je danas Katarina jedna od traženijih pevačica Grand produkcije.
Prošla godina za Kaću je bila veoma turbulentna. I u privatnom i poslovnom smislu. Prvo je njen dugogodišnji momak i ljubav sa "Farme" Bane imao problema sa zdravljem što je uspešno prevaziđeno. Međutim to nije omelo Katarinu da se još više posveti svojim profesionalnim obavezama te je godinu uspešno otvorila nastupom za doček u Vrnjačkoj Banji. Već za par dana Kaća će se baciti na snimanje novog spota za pesmu kako smo saznali bržeg ritma, koju će publici uskoro predstaviti.

Tekst i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin