Majkl Daglas: Trijumf na dodeli Zlatnih globusa posvetio svojoj supruzi

Majkl Daglas: Trijumf na dodeli Zlatnih globusa posvetio svojoj supruzi

Autor: | 13/01/2014

0

Majkl Daglas sinoć je na dodeli Zlatnih globusa osvojio nagradu za najboljeg glumca, za ulogu u filmu "Behind The Candelabra", koju je posvetio svojoj supruzi Ketrin Ziti Džons.
Šezdesetdevetogodišnji glumac, koji se na ceremoniji pojavio bez 25 godina mlađe Ketrin, u svom govoru zahvalio se supruzi, i njihovoj deci Dilanu (13) i Karis (10), kao i svom 35-godišnjem sinu Kameronu kojeg ima iz prethodnog braka.
- Za Ketrin, Karis, Kamerona i Dilana, svu moju ljubav - rekao je on dok je primao nagradu.
Pored toga, on se zahvalio i svom kolegi iz filma, Metu Dejmonu, kojeg je nazvao najboljim glumcem.
Majkl i Ketrin prošle godine našli su se u centru pažnje javnosti zbog krize u braku, koja je prouzrokovala da slavni par šest meseci provede rastavljeno. Ipak, oni nisu digli ruke od svoje veze, te su polako radili na problemima, da bi Novu godinu ponovo proslavili zajedno, na skijanju u Kanadi.
- Oboje su imali privatnih problema, uključujući i zdravstvene, ali sada su divan par. Ako iko može da ostvari dugu vezu, onda su to njih dvoje - otkrila je njihova bivša asistentkinja.
Velška glumica, koja se bori sa bipolarnim poremećajem, i njen suprug, koji je preživeo rak grla, prvi put su se pojavili zajedno od aprila prošle godine na porodičnoj fotografiji sa zimovanja koja je objavljena na Fejsbuku. Ketrin je nakon toga ponovo viđena sa burmom na ruci, koju mesecima nije nosila.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin