Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: U potpunosti se razumemo

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: U potpunosti se razumemo

Autor: | 13/01/2014

0


Poznati glumci, emotivni partneri, Brankica Sebastijanović i Miloš Biković, zajedno su se pojavili na velikom platnu u filmu "Kad ljubav zakasni", čija je premijera održana 3. januara u Centru Sava. Ljubavni dvojac prvi put se zajedno našao na filmu, u kome, u veoma uzbudljivoj priči rađenoj po romanu spisateljice Mirjane Jakovljević, poznatije kao Mir Jam, igraju supružnike. Pre velikih obaveza koje su ih čekale, par je otišao na skijanje u Sloveniju, gde su proslavili i novogodišnju noć.

- Odlučili smo da odemo na kratko putovanje za Novu godinu i da to bude planina, pošto nam je odmor jako potreban - rekla je Brankica, kojoj je ovo prva filmska uloga, pred doček Nove godine.

- Na četvrtoj sam godini studija i smatram da sam ovu ulogu dobila u pravo vreme, kada bi polako trebalo da počinjem da radim i da se odvajam od fakulteta. Mnogo mi je značilo što sam radila sa Milošem, jer mi je bio potreban neko ko će me u potpunosti razumeti - iskrena je talentovana glumica koja je u vezi sa uspešnim glumcem već četiri godine.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti