Džoš Dumel: Ohrabruje Fergi da prekine svaku saradnju sa Vil Aj Emom

Džoš Dumel: Ohrabruje Fergi da prekine svaku saradnju sa Vil Aj Emom

Autor: | 14/01/2014

0

Džoš Dumel navodno želi da se Fergi distancira od Vil Aj Ema.

Glumac pokušava da ohrabri svoju suprugu da se vrati svojoj solo karijeri, ali oseća je njen jedini put ka uspehu onaj na kome će biti bez svojih nekadašnjih kolega iz benda Black Eyed Peas.

Izvor je za RadarOnline objasnio:

- Džoš pokušava da utiče na Fergi i nagovori je da se konačno raziđe od svojih starih kolega, kako bi mogla ponovo da zasija kao solo zvezda, bez da Vil Aj Em utiče na svaku kreativnu odluku koju ona donese.

Fergi, koja sa Džošem ima četvoromesečnog sina Aksla, navodno se bori sa manjom samopouzdanja, ali zgodni glumac ubeđen je da će uspeti da ga povrati.

Izvor je dalje rekao:

- Džoš je njen javeći fan i sada je mnogo više zainteresovan za njenu karijeru. Želi da konačno rastavi nju i Vila.

Tridesetosmogodišnja pevačica, koja nije izdala samostalni album još od 2006. godine, nedavno je rekla da će Vil Aj Em producirati njen drugi solo projekat, ali čini se da će se sada ipak prikloniti željama svog supruga.

Izvor je doda:

- Ona tvrdi da joj ne treba Vil i da je jedino način da ponovo zablista taj da ga potpuno izbaci iz svog života. Džoš bi veoma voleo da ona opet bude na vrhu kao solo umetnik - on zaista veruje da je ona daleko talentovanija od mnogih pop pevačica koje danas vladaju top-listama.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin