Anica Dobra: Novi angažman na malim ekranima

Anica Dobra: Novi angažman na malim ekranima

Autor: | 14/01/2014

0

Anica Dobra ponovo igra u srpskoj seriji. Posle „Otvorenih vrata“, jedna od najlepših srpskih glumica prihvatila je ulogu u kriminalističkoj seriji „Odeljenje“, koja počinje da se emituje večeras u 22 sata na TV Nova.rs. U glavnoj ulozi je policajac Gaga, kog glumi Igor Benčina.

On počinje da radi u odeljenju za suzbijanje narkomanije i krijumčarenja u Beogradu. Zajedno počinju da se bore protiv narko-dilera Popa, koji je trgovinu heroinom uveo u osnovne škole, gde od maloletnika pravi armiju svojih dilera. Jedan od njih je i sin Anice Dobre Snupi, čiji lik tumači Boris Jager. Ova priča o rasprostranjenosti droge u srpskim školama je uvod za raznovrsni programa koji će početi od februara na TV Nova.

Scenario je rađen uz podršku odeljenja uprave beogradske policije, koja je ustupila svoje materijale i resurse kako bi se što verodostojnije prikazala metodologija širenja droge među maloletnicima u srpskim školama. U seriji igraju i Goran Šušljik, Dragan Petrović Pele, Petar Benčina, Nada Šargin i drugi.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: anica dobra

Pročitajte još