Najdžela Loson: U javnost isplivali novi detalji o početku veze sa Čarlsom Sačijem

Najdžela Loson: U javnost isplivali novi detalji o početku veze sa Čarlsom Sačijem

Autor: | 14/01/2014

0

Iako je brak Najdžele Loson i Čarlsa Sačija završen, on je počeo kao velika ljubav i to tajna. Dok je još bila u braku sa prvim suprugom Džonom Dajmondom, svetski poznata kuvarica počela je strastvenu vezu sa milionerom i kolekcionarom umetničkih dela.

Bivši vozač Čarlsa Sačija, Džon Pejn, izjavio je za "The Sun" da je na milionera pod pseudoniomom rezervisao "Bruklin" hotel u Savoju. To je bilo mesto gde su se Čarls i Najdžela sastajali. Sve to se dešavalo šest meseci pre nego što je Džon Dajmond izgubio bitku sa rakom.

Vozač je imao i zaduženje da nabavi nekoliko mačaka koje su Najdželi bile omiljene životinje. Posle noći u hotelu par je odlazio u restoran "San Lorenzo", u centralnom Londonu u kojem je nekada ručala i princeza Dajana.

Džon Pejn je otkrio i da mu je Sači priznao da je veoma zaljubljen u Najdželu. Glasine su dodatno podgrejane navodima da je Dajmond odobravao vezu svoje supruge. Znajući da je ozbiljno bolestan, radovao se tome što će njegova i Najdželina deca, Kozima i Bruno, nakon njegove smrti imati očinsku figuru.

Portparol kuvarice negirao je ovakve tvrdnje, ali je Čarls Sači u izjavi za "Dejli mejl" rekao sledeće:

- Najdžela i ja smo počeli da se zabavljamo šest meseci pre smrti Džona Dajmonda, a ne nakon njegove smrti. Sa ove vremenske distance, duboko žalim što se dogodila takva izdaja.

On se Najdželom Loson venčao 2003. godine. Njen prvi brak sa Džonom Dajmondom trajao je od 1992. do 2001.

Čarls Sači je poznavao Dajmonda. Njihov prvi susret se dogodio dok je Čarls bio u drugom braku sa Kej, majkom njegovog jedinog deteta, ćerke Fibi (19).

Najdžela i Čarls bili su akteri velikog skandala oktobra prošle godine kada ja Sači napao bivšu suprugu u jednom londonskom restoranu. Usledila je brakorazvodna parnica i iznošenje svih detalja njihovog privatnog života.

Tako je na sudu javnost saznala da su Najdžela i njena ćerka Kozima godinama uzimale kokain.

Izvor: Žena Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još