Ana Mihajlovski Grubin: Gaji simpatije prema Slavku Kaleziću

Ana Mihajlovski Grubin: Gaji simpatije prema Slavku Kaleziću

Autor: | 16/01/2014

0

Umesto da se naviše piše o takmičarima, u proteklih nekoliko dana u medijima smo se najviše susretali sa imenima voditeljima X Faktora. Prvo je ovaj šou vodio Bane Jevtić, potom ga je smenio bivši takmičar,Slavko Kalezić, dok smo u prošlonedeljnoj emisiji imali prilike da u voditeljskoj ulozi vidimo Anu Mihajlovski Grubin, koja je u u šou uletela potpuno iznenada.

Nakon dosta negativnih komentara na račun načina vođenja emisije X Faktor prvo od strane Baneta Jevtića, pa potom Slavka Kalezića, produkcija je odlučila da ga smeni i da njegovo mesto dođe neko proveren. Upravo zbog toga angažovali su voditeljku Anu Mihajlovski Grubin, koja je otkrila da je prezadovolljna kako je prošla njena prva live emisija.

- Drago mi je što sam prihvatila poziv produkcije da budem deo projekta. X Faktor, kao muzički format obožavam i iskrena da budem, jedva sam čekala da se pojavi i kod nas u Srbiji. Moram da priznam da nisam gledala prvu lajv emisiju, s obzirom na to da sam bila na odmoru sa porodicom, ali pošto sam Slavka pratila tokom onih prvih emisija, moram priznati da mi je jako simpatičan i duhovit – rekla je Ana za Pulsonline.

Izvor: Pulsonline

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti