Saša Kovačević: Komplikacije pred odlazak na operaciju

Saša Kovačević: Komplikacije pred odlazak na operaciju

Autor: | 17/01/2014

0

Pevač Saša Kovačević uskoro će biti hospitalizovan da bi operisao nos i krajnike. U pripremama za operaciju podršku mu je pružio prijatelj Dženan Lončarević koji i nije bio od velike pomoći. Saša je, kako "Blic" saznaje, još prekjuče trebalo da bude hospitalizovan radi operacije u beogradskoj bolnici "Dragiša Mišović", ali je veče pre toga dobio visoku temperaturu i lekar ga je uputio na dvonedeljno kućno lečenje.
- Saša se naprasno razboleo, dobio je temperaturu višu od 39 i njegov lekar mu je prepisao antibiotike i vratio ga kući. Nažalost, sada se mora oporavljati oko dve nedelje, a mora i da popravi krvnu sliku, malo ishranom, malo lekovima. Za odlazak na operaciju mora da bude zdrav - rekao je Sašin otac Dragan Kovačević za "Blic".
Zdravstvene tegobe koje pevača muče dugi niz godina naterale su ga da što pre reši problem.
- Saša dugo ima tegobe sa disajnim putevima. To mu je zadavalo nevolje i tražio je razna rešenja. Zbog čestih uzimanja kapi ima suvu i zadebljalu sluzokožu u nosu. To mora da reši, a već je tri-četiri puta operisao nosne školjke. Probao je i laserski, ali ne vredi. Sada lekar mora da mu ih proširi. Ima još nekih sitnih problema. Uz operaciju krajnika koja mu se takođe preporučuje, oporavak bi trajao oko mesec i po dana - zaključuje Dragan.
Prošlog vikenda, Saša je sa Dejanom Živković snimio spot na Paliću za njegovu novu pesmu "Mogli smo sve".
Dobar prijatelj i kolega Saše Kovačevića Dženan Lončarević ponudio se da Sašu odvede u bolnicu na analizu krvi i pripremne preglede za operaciju. Umesto da ga hrabri, on se onesvestio videvši iglu u ruci medicinske sestre koja se spremala da Saši izvadi krv.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti