Džulija Roberts: Presrećna zbog nominacije za Oskara

Džulija Roberts: Presrećna zbog nominacije za Oskara

Autor: | 17/01/2014

0

DŽulija Roberts oduševljena je vestima da je nominovana za Oskara za najbolju sporednu glumicu, za ulogu u filmu "August: Osage County", u kojem glumi snažnu ženu koja se vrađa u kuću u kojoj je odrasla, i svojoj disfunkcionalnoj majci zbog krizne situacije.
- Ovo je zasigurno iskustvo koje ću doživeti samo jednom. A priznanje za to je samo uzbuđujući bonus. Jednostavno ne mogu da budem više ushićena - rekla je za "People" glumica koja je 2001. godine nagrađena Oskarom za ulogu u filmu "Erin Brokovič".
Njeno oduševljenje deli i njena mlađa koleginica Ejmi Adams, koja je nominovana za najbolju glumicu.
- Počastvovana sam što sam nominovana uz tako inspirativne glumice - rekla je 39-godišnja zvezda, kojoj su u toj kategoriji konkurencija Meril Strip, Kejt Blanšet, Sandra Bulok, kao i 79-godišnja Džudi Denč, koja je izjavila:
- Ovo su predivne vesti. Srećna sam zbog svih koji su učestvovali u filmu "Philomena" i ponosna sam što sam bila deo tog predivnog iskustva.
U konkurenciji glumaca, kao jedan od favorita spominje se Majkl Fasbender, koji je presrećan što je primećen njegov rad u filmu "12 Years a Slave".
- Zaista sam oduševljen zbog nominacija za Oskara, posebno jer sam primećen među tako velikim glumcima. To je velika čast.
Režiser Alfonso Kuaron, čiji je film "Gravitacija" osvojio čak deset nominacija, priznao je da je najviše srećan zbog Sandre Bulok.
- Ove nominacije nisu samo pojedinačni uspeh, već zajednički trud stotina posvećenih umetnika koji su ostvarili ovaj san. Posebno sam dirnut Sandrinom nominacijom. Ona je najvažnija u našem filmu. Potpuno se udubila u svoju ulogu i zajvaljujući njenoj draži, njenom poverenju i posvećenosti uspela je da pronađe istinu o svom liku.
Svečana dodela Oskara zakazana je za 2. mart.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin