Viktorija Bekam: Otvara prvi samostalni butik u Londonu

Viktorija Bekam: Otvara prvi samostalni butik u Londonu

Autor: | 17/01/2014

0

Viktorija Bekam otvoriće svoj prvi butik u Lonodnu. Nekadašnja pevačica, a sada uspešna dizajnerka, potvrdila je da će se njen prvi samostalni butik otvoriti ove jeseni.
- Mislim da je sada pravo vreme jer sam upoznala svoje kupce. To će biti prvi put da će ljudi moći da vide moj brend mojim očima - rekla je ona.
Objavljeno je da će se butik nalazitu u ulici Dover na broju 36, te da će se prostirati na tri sprata i preko 650 kvadratnih metara. Supruga Dejvida Bekama odlučila je da renovira zgradu na ovoj lokaciji, te je za to angažovala poznatu arhitektkinju Faršidu Mosavi, koja je radila na Olimpijskom parku u Londonu za potrebe Olimpijskih igara 2012. godine.
- Faršid je žena koja takođe voli modu. Dopada mi se njen konceptualan pogled. Ona želi da napravi nešto drugačije, a da ne bude previše komplikovano - objasnila je Viktorija.
Poznata kreatorka, koja ima sinove Bruklina (14), Romea (11) i Kruza (8), kao i dvogodišnju kćerku Harper sa Dejvidom Bekamom, najavila je da će se u butiku nalaziti komadi iz svih njenih modnih linija, a pored ovog projekta ove godine pozabaviće se i proširenjem svog posla na američko tržište.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još

Najnovije vesti