Hari Varešanović: Otkrio koji član žirija "X Factora" mu je omiljeni

Hari Varešanović: Otkrio koji član žirija "X Factora" mu je omiljeni

Autor: | 17/01/2014

0

Poznati pop pevač Hari Varešanović kad god ima vremena prati dešavanja u popularnom tv formatu "X Faktor", a koliko poštuje ovu emisiju dokazao je i svojim dolazkom i nastupom u uživo emisiji koja je bila na programu u utorak.
- Pratim emisiju kad god imam vremena, imate zaista dobre pevače. Dopadaju mi se Ilma, Daniel i Aleksa – oni imaju dobre vokale. Međutim, ja na tkz faktor "X" gledam malo drugačije. Mislim da je potrebno da se ovim mladim, talentovanim pevačima naprave sopstvene kompozicije, kako bismo zaista videli ko poseduje taj "X Faktor". Nemoguće je graditi karijeru na tuđim pesmama. Publika voli originalnost i lični pečat! Poručio bih žiriju da više obrati pažnju na izbor i aranžman pesama, bilo bi lepo svaku pesmu prilagoditi senzibilitetu kandidata, kad se već nema vremena za pravljenje novih kompozicija - bio je isken Hari.
Ovaj popularni pevač je tokom cele večeri bio vidno raspoložen, a na nastup je došao u pratnji svoje lepše polovine koja takođe gleda "X faktor". Na pitanje ko mu je omiljeni član žirija bez ustezanje je rekao:
- Emina mi je omiljeni član žirija, ovako globalno gledano. Kad nju vidim na tv-u podseća me na svetsku zvezdu! Odlično izgleda, a dopadaju mi se i njeni komentari, blagonaklonost ka takmičarima. Slažem se i sa Željkom da treba pevati na maternjem jeziku, baš zbog te emocije i iskrenosti koju pevač treba da prenese publici.

Autor: Life Content
Foto: Luka Pilipović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti