Janko Tipsarević: Prisustvovaće porođaju supruge Biljane

Janko Tipsarević: Prisustvovaće porođaju supruge Biljane

Autor: | 17/01/2014

0

Slavni teniser Janko Tipsarević će prisustvovati porođaju supruge Biljane, što će predstavljati pravi presedan kada su pravila bolnice "Betanija" u pitanju, a buduću mamu već očekuje kraljevski tretman.
- Nju apartman već čeka, a ukoliko sve prođe bez problema već sutradan će moći da ode kući. U našoj bolnici su propisi stroži te nije moguće da kao u drugim kliničkim centrima u Srbiji porodilištem defiluje familija, prijatelji. U ovom slučaju data je dozvola da Janko prisustvuje porođaju - rekao je naš izvor blizak zaposlenima u bolnici.
Kako su nam rekli, suprugu proslavljenog tenisera će poroditi načelnik ove bolnice dr Dragan Stajić, koji vodi Biljaninu trudnoću od početka.
- Biljana je u bolnici bila pre dva dana na pregledu, budući da joj je termin za porođaj bio juče, 16. januara. Međutim, položaj bebe je takav da se ne može sa lakoćom utvrditi tačan datum porođaja. Ona još uvek nema bolove ni kontrakcije, a na osnovu ultrazvuka zaključeno je da će vikend biti miran i da će se ona poroditi u ponedeljak ili utorak. Ipak, nezahvalno je sa sigurnošću tvrditi jer do promena uvek može doći. Biljana nije želela da se porodi carskim rezom. Odbila je i injekciju epidurala već je insistirala na tome da sve ide prirodnim tokom - zaključuje naš izvor.
Do zvaničnog komentara bolnice nismo uspeli da dođemo, a budući roditelji su bili nedostupni, tako da smo ostali uskraćeni i za njihovu izjavu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin