Snežana Babić Sneki: Srećna sam i emotivno ispunjena

Snežana Babić Sneki: Srećna sam i emotivno ispunjena

Autor: | 18/01/2014

0


Učešćem u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ Snežana Babić Sneki je razbila mnoge predrasude i stereotipe o folk pevačicama. Pokazala je da se odlično snalazi i u drugim muzičkim žanrovima, a za neke je jedno od najvećih otkrića ovog muzičkog serijala. Plavokosa pevačica ističe da je to za nju bilo sjajno iskustvo koje se dogodilo u pravom trenutku. Ali, predaha nema. Trenutno snima novi singl koji će objaviti već u martu.
- Šou je bio prilika da pokažemo šta umemo i sve kritike upućene na moj račun bile su pozitivne - kaže za „Novosti“ Sneki.
- Prezadovoljna sam što sam bila deo te priče. Kolege su bile sjajne i jedni drugima smo pomagali u imitacijama.
Sneki je u popularnom šouu na Prvoj TV imitirala Madonu, Šer, Anu Bekutu... Čak je i repovala. Na pitanje razmišlja li o tome da se oproba u drugom muzičkom žanru, kaže:
- Volela bih da moje nove pesme budu u drugačijem ritmu. Želim da uradim nešto što vuče ka popu i da to bude blagi pristup toj vrsti muzike. Pop muzika mi je uvek bila bliska i to ne bi predstavljalo drastičnu promenu za mene.
Pevačica sa najdužim nogama na estradi ove godine će obeležiti četvrt veka karijere. Tim povodom planira da do kraja 2014. održi solistički koncert u Beogradu. Sneki kaže da nikad nije napuštala muzičku scenu, uprkos tome što nije često bila u medijima.
- Sve vreme sam radila, a u javnosti sam bila prisutna onoliko koliko je bilo potrebno. Ako vas nema na televiziji i u novinama, ne znači da nemate posla. Srećom, moji nastupi ne zavise od toga da li sam snimila album ili ne. Najvećim uspehom smatram to što sam uspela da sačuvam privatan život od javnosti. To je način na koji funkcionišem. Nisam želela da koristim privatnost kao podlogu i povod za pojavljivanje u medijima. Ali, priznajem da to nekad nije jednostavno - kaže Sneki i naglašava da je u današnje vreme, kada je sve devalvirano, najvažnije biti čovek.
- Ne smemo da pokleknemo i da zaboravimo da smo ljudi. Mnogi danas žive teško i to utiče na njihovo duhovno stanje. Trebalo bi da budemo plemeniti i da pomažemo jedni drugima, jer ne možete biti srećni, ako je oko vas sve sivo i tamno. Čoveka čini njegova ljudskost. Moramo da se potrudimo da sačuvamo vedrinu i da ne izgubimo sjaj u oku.

Na pitanje da li je za sjaj u njenom oku „kriva“ ljubav, Sneki nam kroz zagonetan osmeh odgovara:
- Na život gledam pozitivno i uvek sam nasmejana. Možda se zato ljudima čini da taj sjaj u mom oku ima veze sa privatnim životom. Mogu samo da kažem da sam emotivno ispunjena.

A što se ponovne udaje tiče, Sneki je kratka i jasna:

- Nikad ne reci nikad! Trenutno sam srećna i uživam u plodovima svog uspeha.

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin