Šon Pen: Priželjkuje dugu i ozbiljnu vezu sa Šarliz Teron

Šon Pen: Priželjkuje dugu i ozbiljnu vezu sa Šarliz Teron

Autor: | 20/01/2014

0

Šon Pen, koji se po prvi put zvanično pojavio sa svojom novom devojkom Šarliz Teron, nakon što se dugo spekulisalo o njihovoj romansi, priznao je da se nada da će njihova veza potrajati. Pedesettrogodišnji glumac otkrio je to svom prijatelju, britanskom TV voditelju Pirsu Morganu. On je u svojoj kolumni za magazin "Flaunt" ispričao da mu je Pen prišao nakon humanitarne večeri koju je organizovao nedavno na Beverli Hilsu.
- Oko dva sata posle ponoći, Šon je prišao i zagrlio me. Čestitao sam mu na sjajnoj večeri i dodao: "Čestitam i na Šarliz." On se nasmejao. "Voleo bih da je zadržim, to je sigurno... Pa, u svakom slučaju ću se potruditi", rekao mi je.
Iste večeri, Šarliz je hvalila svog novog dečka:
- Rekao sam joj da mi je drago što su njih dvoje zajedno i da je Šon divna osoba, a ona je kroz osmeh rekla: "Znam", i stavila ruku na njegovo rame - dodao je Morgan.
Na gala večeri, Šon je otkrio da ga je Šarliz, čiju je majku ubio njen otac hicem iz pištolja kada je glumica imala 15 godina, ubedila da se reši svog oružja koje poseduje, i da ih pretvori u jedinstvenu skulpturu. Tokom svog govora, on se obraćao "jakoj ženi koja je igrom slučaja iz Južne Afrike", ali nije spomenuo Šarliz po imenu.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin