Kim Kardašijan i Kanje Vest: Odbijen zahtev za venčanje u Versaju

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Odbijen zahtev za venčanje u Versaju

Autor: | 22/01/2014

0


Kim Kardašijan i Kanje Vest posetili su tokom vikenda Versajsku palatu nadomak Pariza nadajući se da će na tom mestu moći da organizuju svoje venčanje, ali su zvaničnici odbili njihov zahtev. Kao što je poznato, ova palata izgrađena je toko 17. veka i bila je dom Marije Antoanete, te važi za jednu od najpoznatijih i najelegantnijih građevina na svetu. Neke od raskošnih prostorija mogu se iznajmiti, i u njih stane do 600 ljudi, a cene dostižu stotine hiljada dolara. Rijaliti zvezdi i njenom vereniku rečeno je pre posete da nije moguće organizovati venčanja i svadbe u palati jer bi to smetalo njenim posetiocima i osoblju.
- Kim i Kanje zaista su želeli da se venčaju u Versaju i oboje su se nadali da će uspeti da ubede zvaničnike tokom svoje posete, ali to im se obilo o glavu. Odgovor je i dalje bio ne - rekao je izvor.
Slavni par viđen je kako napušta palatu u nedelju uveče, a Kim je čak objavila i video snimak koji je nazvala "Versaj noću". Oni su ranije tog dana obišli i palatu Trijanon, luksuzni hotel koji je smešten u dvorištu dvorca Versaj i koji bi mogao da bude idealna lokacija za njihvo venčanje.
- Kim i Kanje sada će da obiđu privatna imanja i dvorce u regiji. To bi bilo mnogo lakše nego da se venčaju na javnom mestu. Oni traže nešto veliko, ali i nešto što će im obezbediti privatnost i sigurnost - dodaje izvor.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin