Lindzi Lohan: Opra Vinfri mi je poput druge majke

Lindzi Lohan: Opra Vinfri mi je poput druge majke

Autor: | 24/01/2014

0

Tokom gostovanja u jednoj australijskoj radijskoj emisiji, problematična zvezda Lindzi Lohan progovorila je o svom emotivnom životu. Iako su je mediji nedavno povezivali sa manekenom Kristijanom Arnoom Vilijamsom, Lindzi tvrdi da trenutno nije u vezi.
- Nemam dečka, to mogu da potvrdim - rekla je ona.
Glumica je upitana i o snimanju svog novog rijalitija sa Oprom Vinfri, koja joj je pomogla da ponovo "stane na noge" nakon poslednjeg boravka u rehabilitacionom centru, i koju je nazvala svojom "drugom majkom".
- Bila sam u onom trenutku života kada su stvari počele da se menjaju, pa smo mislili da bi bila dobra ideja kada bi to ljudi mogli da podele sa mnom i da vide drugu stranu mene koju do sada nisu videli. Želela sam da pokažem da sam ja samo ljudsko biće i normalna osoba i da imam svakodnevna iskustva kroz koja i svi ostali prolaze u životu - rekla je ona.
Lindzi je istakla da je u potpunosti izbacila alkohol i narkotike iz svog života otkako je prošle godine napustila rehabilitaciju i da je konačno naučila bez toga da uživa u izlascima.
- Ne očekujem od svojih prijatelja da oni ništa ne piju kada izađu sa mnom, ali to ne znači da moram da radim iste stvari kao i oni.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin