Saška Janković: Snimila spot za pesmu "Ponekad"

Saška Janković: Snimila spot za pesmu "Ponekad"

Autor: | 24/01/2014

0

Saška Janković snimila je juče spot za svoju novu pesmu "Ponekad" u hotelu "Zira" u Beogradu. Pevačica je sama napisala muziku i tekst za novu pesmu, dok aranžman potpisuje sa Vladimirom Jovanom, uz saradnju sa Bojanom Jeremićem iz "Koktel benda". Spot potpisuje duo Marko Arsić i Dijana Tolicki, čija je ideja bila da spot bude crno-beli jer je tako intimniji i sasvim odgovara pesmi. Za besprekoran stajling pobrinuo se naš dizajner Srđan Vekić, a za frizuru i šminku Jovana i Nina iz salona "Art'n'cut".
U spotu se pojavljuju mnogi muškarci - manekeni, glumci i muzičari, kao na primer čuveni klavijaturista benda "Bajaga i Instruktori" Aleksandar Saša Lokner, i glumac Andrija Kumanović poznat po ulozi Jakše u filmu "Montevideo".
Očekuje se da spot i novi singl budu gotovi za dve nedelje, a za to vreme snima se i spot za pesmu "Duga u tvojim očima" koja je osvojila treće mesto na prošlogodišnjem Beosongu. Snimaće se u Smederevu, po zamisli "Art net" produkcije, a u glavnoj muškoj ulozi biće naš poznati glumac Miki Damjanović.

Izvor: Life Content
Foto: Marko Arsić, Dijana Tolicki

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin