Promocija knjige "Ovo nije kraj" povodom rođendana Tošeta Proeskog

Promocija knjige "Ovo nije kraj" povodom rođendana Tošeta Proeskog

Autor: | 25/01/2014

0


Danas je 25. januar, dan kada se članovi porodice, prijatelji i fanovi širom regiona prisećaju svog tragično nastradalog pevača Tošeta Proeskog. Naime, velika makedonska zvezda bi danas, da je živ, proslavio svoj 33. rođendan! Ovim povodom u Skoplju će biti održana promocija knjige „Ovo nije kraj“ u kojoj su obuhvaćeni i brojni detalji iz života Toše Proeskog, autorke Sonje Aleksoske Nedelkovske. 

Iako je ovaj svet napustio veoma mlad, usled tragedije u saobraćajnoj nesreći, kada je imao svega 26 godina, Toše je iza sebe ostavio veliki broj hitova i mnoštvo snimljenih pesama. Toše je bio pevač snažnog i veoma posebnog glasa, specifične boje, te je njegovo pevanje veoma teško kopirati, a publiku je osvojio pre svega pevanjem koje je pratila jaka i duboka emocija, zbog čega su se mnogi pronalazili u njegovim pesmama.

Bio je mladić kojeg je pre svega karakterisala skromnost, a uvek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. Njegove reči - "Ne želm da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome" i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog čoveka.

Iako je za njegovu porodicu, prijatelje i brojne fanove vreme stalo te kobne 2007. godine, Toše i dalje živi kroz svoju bogatu muzičku baštinu.

tose proeski rodjendan

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin