Vanja Mišić i Armin Malikić: Ljubavne varnice među takmičarima "X faktora"

Vanja Mišić i Armin Malikić: Ljubavne varnice među takmičarima "X faktora"

Autor: | 25/01/2014

0


Kada su se pre nekoliko meseci prijavili da budu učesnici u popularnom muzičkom šou-programu „X faktor“, koji se emituje na televiziji „Pink“, pevači Vanja Mišić i Armin Malikić nisu ni sanjali da mogu da stignu do finala takmičenja, a ponajmanje da će baš tu sresti srodnu dušu. Između Vanje, članice ženskog benda „4U“, i Armina, iz muškog benda „Doktori“, emocije su buknule jedne septembarske večeri na Kalemegdanu dok su se opuštali od napetih situacija koje su im doneli krugovi eliminacija tokom uzbudljivog nadmetanja u „X faktoru”.
- Izašli smo jedne večeri na Kalemegdan i Vanja je pevala neku džez obradu koja me je oborila s nogu. Oduševili su me njen glas, boja, emocija kojom je to otpevala, u trenutku sam celovito spoznao njenu umetničku stranu, koju do tog trenutka nisam video. Poklopile su nam se energije, a one nam omogućavaju da zajedno „plivamo“ kroz sav ovaj pritisak koji nam je doneo takmičenje. Kod Vanje mi se naročito dopada to što je svoja, drugačija i zna šta hoće. O svemu ima svoj stav, iskrena je i ne plaši se da ga iskaže. Takođe, spremna je da uputi konstruktivnu kritiku ukoliko za tako nešto ima potrebe - počinje razgovor za magazin „Hello!“ Armin, rodom iz Tuzle.
Iako je član muškog benda „Doktori“, koji već osvaja srca devojčica, dvadesetjednogodišnji Armin ističe da njegovi drugovi iz grupe nisu ljubomorni na novonastali odnos koji ima sa Vanjom. I Armin i Vanja su u muzičkim grupama kojima je mentorka pevačica i kompozitor Kristina Kovač, članica žirija „X faktora“.
Dvadesetogodišnja Vanja, rodom iz Banjaluke, u Arminu je pronašla srodnu dušu s kojom uvek može da razgovara o bilo čemu. Njihove energije jedino su različite kada je reč o spremanju za izlazak, Arminu je potrebno znatno više vremena nego Jovani, koja ga zbog toga često opominje.
- Armin uvek kasni. Iako nekada veoma žurimo, njemu je potpuno normalno da ode da se tušira pet ili deset minuta pred polazak iz kuće. Mene to nervira, pa ga sve vreme požurujem. Inače, njegova boja glasa i način pevanja bili su presudni da me zainteresuje, pa mu za sada tolerišem sve te sitnice - sa osmehom govori Vanja.
Osim što ih ispunjavaju nežne ljubavne emocije, zaljubljeni dvojac je maksimalno fokusiran na karijeru, te predano radi, trudeći se da ispuni očekivanja mentorke Kristine Kovač. Oboje žele da njihov emotivni odnos potraje i ne dozvoljavaju da ga bilo šta poremeti.
- Vrlo je teško u ovakvim uslovima vezati se za nekoga. Mnogo radimo jer svaki dan imamo probe i zadatke koje moramo da ispunimo, što ostavlja malo vremena za nas. Sve ovo je prolazno i ne bi trebalo da pokvari bilo šta dok između nas postoje „hemija“ i međusobna podrška - kaže na kraju razgovora talentovani Armin Malikić.

Piše: Milan Popović
Foto: Janko Petković
Mesto snimanja: „Caffe Bar Hugo“, Strahinjića Bana 61

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin