Dragana Džajić: Povratak studijama nakon praznika provedenih sa porodicom

Dragana Džajić: Povratak studijama nakon praznika provedenih sa porodicom

Autor: | 26/01/2014

0

Dragana Džajić, kćerka našeg najboljeg fudbalera svih vremena, vratila se u Beograd iz jedne od vodećih turističkih destinacija u Evropi, Monte Karla, kako bi u krugu porodice proslavila novogodišnje i božićne praznike. Manekenka je bila oduševljena što je posle četiri meseca razdvojenosti videla roditelje i sestru.
- Uželela sam se porodice. Mnogo sam vezana za njih, udaljenost mi teško pada. Iako se redovno čujemo, njihovi topli zagrljaji mi uvek nedostaju. U porodičnom domu proslavili smo Novu godinu i Božić i darivali jedni druge. Uživala sam u specijalitetima iz mamine kuhinje, a boravak u Beogradu iskoristila sam da posetim i prijatelje - kaže studentkinja, koju po povratku u Monako čekaju obaveze na fakultetu.
- Praznici su prošli i moram da se vratim svojim obavezama. Počinje drugo tromesečje, kao i putovanja i praksa koje organizuje univerzitet sa modnim kućama "Luj Viton", "Prada", "Kavali". Teško mi je bez roditelja i sestre, ali ovo je moja budućnost. Ulažem u sebe i znanje, oni me podržavaju, a to mi daje snagu - iskrena je Dragana Džajić.

Piše: Tijana Dimitrijević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin