Madona: Nova ljubav kraljice popa

Madona: Nova ljubav kraljice popa

Autor: | 26/01/2014

0

Kraljica popa ponovo je u žiži interesovanja. Kao i prethodnih tridesetak godina, što zahvaljujući muzici i trendovima koje diktira svakim novim albumom, što zbog kontroverznog načina života koji ju je ponovo doveo na naslovne stranice tabloida. Kao što su i očekivali svi bolje upućeni u njen lik i delo, Madona se nije dugo zadržala pored francuskog brejkdensera Brahima Zaibata. Kažu, nije joj se dopao njegov pretrpani poslovni raspored. Raskinuli su pre samo mesec dana, a ona je već pronašla novu igračku i dvadesetšestogodišnjeg plesača zamenila njegovim vršnjakom Timorom Stefensom. I on je profesionalni igrač savršeno izvajanog tela, a svojevremeno je bio član plesne grupe koja je pratila Majkla Džeksona. Bavi se i pevanjem, glumom i modelingom, pa je Medž očigledno još jednom pala na ambicioznog dečka kome bi mogla da bude majka.
Na ekskluzivnoj novogodišnjoj žurki u švajcarskom gradu Gštadu pop zvezda je svog novog izabranika s ponosom predstavila. Gosti zabave odmah su tabloidima razotkrili njenu vezu sa Stefensom, naglašavajući da je "hemija" koju su pred svima razmenjivali bila više nego očigledna, i nisu se odvajali jedno od drugog. Bilo je i zvanica koje su se čudile kako je već vremešnoj pevačkoj divi uspelo da tako brzo nađe novu ljubavnu žrtvu. Stefensom nije oduševljen ni Elton Džon, koji je takođe prisustvovao partiju. Dok se oni zabavljaju nagađanjima, veza između pevačice i plesača već je zašla u ozbiljne vode, što potvrđuje i činjenica da je jedva dočekala da ga predstavi ne samo javnosti već i svojoj porodici. Ni Stefens nije gubio vreme, pa se na "Instagramu" pohvalio zajedničkim fotografijama sa skijanja, gde im je društvo pravio i Madonin sin Roko. Ispod jedne od slika napisao je: "Romansa na švajcarskim Alpima, ljubav je u vazduhu!" Bez obzira na ovu zimsku idilu, mnogi tvrde da je Timor samo privremena zamena za Zaibata, jer ne samo što imaju isto zanimanje i godinu rođenja već i liče kao da su rođena braća. Inače, pop zvezda i plesač mesecima su zajedno radili na jednom projektu, pa nije ni čudo što je "hemija" proradila.
Poznato je da je Madona sklona "zabranjenom voću" i da su joj u toj korpi najslađi mlađi muškarci. Iako svi veruju da s njima ne planira ništa ozbiljno i da je pravi sinonim za kuguarku koja piliće menja čim joj dosade, pevačica često ističe da voli izazove, kako u životu i šou-biznisu, tako i u ljubavi. Neke avanture trajale su koliko i njeni koncerti, a neke su prerasle u duge veze, čak i u brakove. Tako je sa osam godina mlađim Karlosom Leonom, svojim tadašnjim trenerom, dobila kćerku Lurd, a starija je i od oca svog drugog deteta, britanskog reditelja Gaja Ričija. S druge strane, mnogi smatraju da je ljubav Madoninog života Šon Pen i da razvod s njim nikad nije prebolela, iako je njihov brak bio sve samo ne savršen. Činjenica je da planetarna muzička ikona još nema potrebu da se za nekog jače vezuje i da joj je prvi muž i dalje najbolji prijatelj.
U poslednje vreme često se priča da je Luiza Veronika Čikone očajna što više ne postoji način da zaustavi proces starenja. Kako u tome ne može da joj pomogne ni silno bogatstvo koje troši na razne kreme i plastične operacije, utehu verovatno pronalazi u mlađim muškarcima. Posle razvoda od Ričija bila je sa tri decenije mlađim manekenkom Hesusom Lusom, a potom sa glumcem Džonom Kortaherenom. Brahim Zaibat bio je siguran da će sledeći korak u njegovoj vezi sa Madonom biti brak. Ali, zna se čija je poslednja. Ono što se ne zna je odgovor na pitanje koliko će kraljici popa biti interesantna aktuelna ljubavna igračka.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti