Doris Dragović: Pored Jelene Rozge gostuje u "X Factoru"

Doris Dragović: Pored Jelene Rozge gostuje u "X Factoru"

Autor: | 27/01/2014

0

Pored popularne pop pevačice Jelene Rozge koja, kako saznajemo, za sve gledaoce priprema spektakularan nastup samo za ovu priliku, u revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske: Doris Dragović. Kako nezvanično saznajemo, takmičari "X Faktora" jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu lajv emisiju.
- Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešto potpuno drugačije – emotivnu baladu od Tutti Frutti Benda – zadovoljno ističe Maid Hećimović.
Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se pesmom američke pop grupe One Republic, "Counting Stars", dok će Kristinini "Doktori" otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima. Šta će ostali finalisti pevati i kako će njihovi nastupi izgledati videćemo u novoj epizodi "X Faktora" koja je na programu u utorak (21:00) na TV Pink.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin