Leonardo DiKaprio: Porodična drama slavnog glumca

Leonardo DiKaprio: Porodična drama slavnog glumca

Autor: | 29/01/2014

0


Leonardo DiKaprio prolazi kroz pravu porodičnu dramu ovih dana.
Polubrat ove megazvezde, Adam Star Farar, uhapšen je u Teksasu i optužen za brojna krivična dela, među kojima i posedovanje droge.
Ovaj 43-godišnjak uhapšen je prošlog petka i od tad se nalazi iza rešetaka. Za njim je izdata poternica u Los Anđelesu, a dugo je uspevao da pobegne policiji. Još uvek bi bio na slobodi da nije doneo ne baš bistru odluku da poseti svoju devojku u Teksasu, kada je uhvaćen. Adamova devojka i majka njegovog deteta je 38-godišnja Čeriti Fej Mur, koja je takođe optužena za kidnapovanje i nezakonito posedovanje droge, kao i pljačku. Ovaj kriminalni par ima 6-godišnji kćerkicu.
Sve ovo dospelo je u žižu javnosti svega nekoliko nedelja nakon što je Leonardo nominovan za Oskara za najboljeg glumca, koji bi mu bio prvi, ukoliko konačno uspe da ga osvoji. Leonardova majka, Pegi En Farar, bila je udata za Adamovog oca, Majkla Farara, pre nego što se udala po drugi put, za Džordža DiKaprija, sa kojim je dobila slavnog glumca. Nekada veoma bliski rođaci odaljili su se jedan od drugog, otkako je Leonardo saznao da je Adam u problemima sa zakonom.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin