Branka Nevistić: Povratak na male ekrane

Branka Nevistić: Povratak na male ekrane

29/01/2014

0


“Moj čovek može” biće jedan od glavnih aduta “Prve” u novoj sezoni. Nakon najgledanije muzičke emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, “Prva” sprema nove šou-programe, domaće i strane serije i emisije vrhunske produkcije.

Kako saznajemo, jedan od najvažnijih projekata je emisija koju će ovog proleća voditi nova-stara TV lica, voditeljski par Branka Nevistić i Marko Živić. Urnebesni šou-program „My man can“ („Moj čovek može“) je rialiti koji treba žene da zabavi, a muškarce stavlja na test. U pitanju je licencni format koji realizuje producentska kuća „Adrenalin“.

U ovom šouu četiri žene kockaju se sposobnostima koje poseduju njihovi partneri - stavljaju hrabrost i veštine svoje jače polovine na probu. Kroz ovu emisiju videćemo koliko daleko su ljudi u stanju da idu, koja od četiri žene najbolje poznaje svog muškarca, koja od njih će postaviti ulog suviše visoko i naterati svog partnera da nas zabavlja. Koji od muškaraca može da pojede najviše ljutih papričica? Ko zna najviše o kozmetici? Ko je najbrži kada je u pitanju donošenje doručka u krevet?

Branka i Marko već su nam poznata lica sa „Prve“ odnosno “Foks televizije”, na kojoj je Živić imao tok-šou, dok je Nevistićeva vodila vesti. Ovog puta gledaćemo ih u potpuno novoj ulozi.

- Odlično su se snašli. Njih dvoje su savršena kombinacija i fenomenalno su se uklopili - otkriva naš izvor blizak produkciji.

Branka je karijeru započela 1995. godine na BK televiziji. Po gašenju kanala prelazi na RTS, gde vodi „Dnevnik 2“. Godine 2005. prelazi na “Pink” i vodi emisiju „Piramida“. Na TV „Prvoj“ vodi informativne emisije. Iz veze sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku.

Marko je završio Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Stalni je član BDP, igra u predstavama “Ne igraj na Engleze”, “Sviraj to ponovo, Sem”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”... Vodio emisiju “Marko Živić šou”. Iza sebe ima brak sa Natašom Pavlović, manekenkom i voditeljkom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti