Džastin Biber: Predao se policiji u Torontu

Džastin Biber: Predao se policiji u Torontu

Autor: | 30/01/2014

0

Pop zvezda Džastin Biber stigao je u 52. policijsku stanicu u Torontu kako bi se suočio sa optužbama za napad na vozača limuzine koji se prošlog decembra dogodio u Torontu. Na samom ulazu u stanicu vladao je opšti haos jer je Džastina sačekao više desetina novinara, fotoreportera ali i fanova koji nisu prestajali da vršte.
Džastin se predao kanadskoj policiji, a njegov advokatski tim insistira da je u ovom slučaju mlađani pevač nevin, ali konačnu reč će reći istraga.
Pre samo dva dana na adresu Bele kuće upućena peticija kojom se traži Biberova deportacija u Kanadu, a koju je potpisalo više od 100 hiljada građana. Biber koji je inače Kanađanin, živi i radi u SAD na osnovu O-1 vize koja se obnavlja svake tri godine i koja se obično odobrava osobama iz šou biznisa.
Da podsetimo, ovaj devetnaestogodišnjak je pre nekoliko dana pušten iz zatvora uz kauciju, ali će već 14. februara, na Dan zaljubljenih, morati da se pojavi na sudu u Majamiju zbog navodne trke na ulicama i vožnje u alkoholisanom stanju. Takođe, losanđeleska policija i dalje istražuje slučaj u kome je Biber optužen da je jajima gađao kuću svog komšije i tom prilikom načinio veliku materijalnu štetu.

Izvor: Prva.rs

Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin