Kim Kardašijan: Nesuglasice sa Kanjeom Vestom oko pojavljivanja kćerkice Nort u rijalitiju

Kim Kardašijan: Nesuglasice sa Kanjeom Vestom oko pojavljivanja kćerkice Nort u rijalitiju

Autor: | 31/01/2014

0

Pošto gledanost rijaliti šoua "U korak s Kardašijanovima" nastavlja da pada, producent Rajan Sikrest u potrazi je za nečim što će vratiti popularnost i podići gledanost emisije. On smatra da bi pojavljivanje male Nort Vest bilo rešenje, piše "RadarOnline". Ipak, roditelji preslatke sedmomesečne devojčice, Kanje Vest i Kim Kardašijan, ne slažu se oko toga da li ona treba da postane rijaliti zvezda ili ne.
- Kim zaista želi da stavi Nort u emisiju. Gledaoci i fanovi žele da vide kakav je njen odnos sa kćerkom i kakva je ona kao majka - rekao je izvor i dodao:
- Ona je uvek bila otvorena prema svojim fanovima, ali otkako se pojavio Kanje, sve se to promenilo. Kad god ona pomene tako nešto, on to odmah odbije.
Slavni reper ne želi da se njegova jedinica pojavljuje u rijalitiju, jer smatra da je to otrcano.
- On ne želi da pokazuje Nort. Biće najsrećniji kada Kim završi sa šouom - kaže prijatelj para.
Ipak, izvori dodaju da će Kanje dozvoliti da se njihovo venčanje, koje će biti održano ovog leta u Parizu, snima i emituje.
- Kim je ubedila Kanjea da dozvoli kamere, jer će televizijska kuća "E!" platiti određen deo troškova venčanja - tvrde izvori.
Kimina sestra Kortni dozvolila se da se njen trogodišnji sin Mejson pojavljuje u njihovim rijalitijima, za šta on dobija svoju platu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti