Rita Ora: Trenutno sam beskućnica

Rita Ora: Trenutno sam beskućnica

Autor: | 31/01/2014

0

Rita Ora otkrila je da trenutno nema svoj dom i da spava u kući svoje sestre pošto je izbačena iz iznajmljenog stana u Londonu jer je pravila preveliku buku.
- Želite li da saznate nešto smešno? Trenutno sam beskućnica. Morala sam da se iselim iz stana jer se nisam dopadala komšijama. Tamo sam snimala svoj album, što i nije baš dobra ideja. Da skratim priču, sada živim u sestrinom stanu - ispričala je pevačica tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji.
Dvadesetčetvorogodišnja zvezda, koja trenutno snima film "Pedeset nijansi sive" u Vankuveru, mogla bi uskoro novi dom da pronađe u vili svog dečka, di-džeja Kalvina Harisa. On joj je ponudio da se useli u njegov dom na Beverli Hilsu, što bi mogao da bude dobar potez za njihovu vezu, imajući u vidu da su prošli kroz ljubavnu krizu jer zbog obaveza nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo. Slavni par navodno se posvađao za praznike, ali su sve glasine o raskidu demantovali kada su se zajedno pojavili na dodeli Gremi nagrada prošle nedelje.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti