Lena Bogdanović: Učestvuje u prvoj sezoni šoua "Ples sa zvezdama"

Lena Bogdanović: Učestvuje u prvoj sezoni šoua "Ples sa zvezdama"

Autor: | 31/01/2014

0

U prvom izdanju "Plesa sa zvezdama", koji startuje na proleće na TV Prva, jedna od učesnica će biti i glumica Lena Bogdanović, saznaje "Blic". Ona će se, uz kolege i poznate face sa estrade, nadmetati u igranju, pre svega klasičnih plesova, a sve će ocenjivati žiri sačinjen od profesionalnih plesača i javnih ličnosti.
"Ples sa zvezdama", inače TV format koji se prikazuje širom sveta, takmičenje je u standardnim i latino plesovima. Parovi će morati da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove, a biće spojeni po principu: profesionalni plesač i osoba iz javnog života. Neki od obaveznih plesova za sve takmičare će biti: ča-ča-ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer... Učesnike će ocenjivati profesionalni žiri, a i publika će uzeti učešće u biranju najboljeg para takmičenja.
Inače, jedna od verzija ovog šoua se ranije emitovala kod nas na Televiziji "Pink". Pobednik prvog serijala 2008. bio je Ognjen Amidžić s partnerkom Draganom Krdom, a potom je pobedila i Slađana Delibašić.
Originalno, format emisije delo je Bi-Bi-Sijeve produkcijske kuće. Uspešno se emituje i u Americi, i to već 18 sezona, a među takmičarima su bili i Monika Seleš, Ivander Holifild, Kim Kardašijan, Nikol Šerzinger, Baz Oldrin, Dženi Gart, Mel Bi i druge svetske zvezde.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti