Maja Nikolić: Tvrdi da joj je bivši suprug na prevaru oduzeo dete

Maja Nikolić: Tvrdi da joj je bivši suprug na prevaru oduzeo dete

Autor: | 02/02/2014

0

Pevačica Maja Nikolić poslednjih dana prolazi kroz pravu životnu dramu jer je izgubila starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Lazarom, koga ima iz braka sa biznismenom Vukom Kandićem. Bitka za starateljstvo nad mališanom između bivših supružnika traje već pet godina, tačnije od kada su se razišli, ali je prema odlukama suda za mališana bolje da živi sa ocem, dok će majka imati pravo da ga redovno viđa i provodi vreme sa njim.

Problemi Maje Nikolić vezani za starateljstvo su počeli pre četiri godine kada je učestvovala u rijalitiju „Farma“.

- Moj bivši suprug iskoristio je priliku kada sam bila u izolaciji i sudskim putem mi oduzeo dete pod izgovorom da sam ja napustila sina. Od tada Lazar živi sa ocem, a ja provodim vreme sa njim svakog drugog vikenda i svakog ponedeljka, a poslednje dve i po godine plaćam i alimentaciju za svoje dete. Moj motiv za učešće u rijalitiju je bio da od novca koji tom prilikom zaradim platim učešće za stan, koji sam u međuvremenu kupila upravo zbog Lazara i starijeg Novaka koji sada ima sedamnaest godina. S obzirom na to da sam pevačica i da se pre toga osam godina, koliko sam bila u braku, nisam bavila svojim poslom, to je bio jedini način da stambeno obezbedim decu. Nikada ne bih trpela loše uslove života i poniženja od drugih učesnika rijalitija da nisam imala tako veliki motiv. Nažalost, kada sam izašla sa imanja u Lisoviću zatekao me je šok, jer je moj sin već bio kod oca.

Poznata plavuša kaže da sudski proces traje od završetka pomenutog rijalitija, ali naglašava da uprkos tome što je praksa da se starateljstvo nad tako malim detetom dodeljuje majci u njenom slučaju to se nije dogodilo.

- Po izlasku sa „Farme“ bivši suprug mi nije dozvoljavao da vidim dete sve dok sud nije doneo suprotnu odluku. Mislila sam da ću na kraju dobiti starateljstvo jer je potpuno prirodno da su deca u tom uzrastu emotivno više vezana za majku, što se nije dogodilo. Spadam u jedan odsto majki na planeti koje plaćaju alimentaciju svojoj deci. Mišljenje suda je da Lazar ima bolje uslove života kod oca, pošto on ima veći životni prostor iako i u mom stanu i Lazar i Novak imaju zasebne sobe - govori Nikolićeva.

- Moj bivši suprug je za mene slabić koji oduzimanjem deteta želi da mi se osveti. On zna da je za mene najveća patnja kao i za svaku majku da mi se oduzme dete i na taj način pokušava da me vrati sebi. Iako se u međuvremenu oženio i dobio još jedno dete, i dalje me ne ostavlja na miru. Smatrala sam da će biti drugačije kada bude imao novu partnerku, ali, nažalost, ništa se nije promenilo - zaključuje Nikolićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin