Bruno Mars: Spektakularan nastup na Super Boulu

Bruno Mars: Spektakularan nastup na Super Boulu

Autor: | 03/02/2014

0

Bruno Mars i grupa "Red Hot Chili Peppers" održali su spektakularan nastup na poluvremenu Super Boula sinoć u Nju Džersiju. Oni su oduševili publiku tokom finalne utakmice nacionalnog prvenstva u američkom fudbalu. Tom prilikom, popularni pevač izveo je svoje hitove "Billionaire", "Locked out of Heaven", "Treasure" i "Runaway Baby", pre nego što su mu se na sceni pridružili članovi čuvenog benda, koji su izveli pesmu "Give It Away". Za kraj, Bruno je izveo pesmu "Just The Way You Are", koju je najavilo nekoliko video poruka američkih vojnika koji služe u inostranstvu, a koji su poslali pozdrave svojim porodicama i voljenima.
Nastup na Super Boulu za svetske muzičke zvezde predstavlja veliki uspeh, a prethodnih godina tu čast su dobile zvezde poput Bijonse, Madone i mnogih drugih.
Bruno je ovaj nastup iskorostio i da oda počast svojoj majci Bernadet, koja je iznenada preminula prošle godine od posledica srčanog udara, tako što je na setu bubnjeva koje je svirao bilo ispisano njeno ime uokvireno srcem.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin