Novak Đoković: Nagovestio datum venčanja

Novak Đoković: Nagovestio datum venčanja

03/02/2014

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je gost Ivana Ivanovića, a emisija će biti emitovana sutra. Novak je prvi put nagovestio kada će on i Jelena pred matičara.
- Za veliki uspeh humanitarne fondacije "Novak Đoković" najzaslužnija je moja verenica Jelena Ristić, koja je sa mnom u studiju - rekao je Novak, a u tom trenutku kamera je prikazala njegovu verenicu.
Teniser se tada našalio i pred svima joj poručio:
- Jelena, uživaj dok možeš. Za par meseci menjaš prezime u Đoković.
Publika je to dočekala aplauzom, a Noletova buduća supruga nije mogla da sakrije osmeh sa lica.
Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine. Teniser je Jelenu, posle osam godina veze, zaprosio na romantičnom putovanja u Francuskoj, a sada je prvi put govorio o potencijalnom datumu njihove svadbe.
Inače, na snimanje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" naš teniser je stigao u subotu, istog dana kada je bio među spasiocima u Feketiću. On je govorio i o negativnim komentarima koji su tim povodom stigli na njegov račun, ali i o tome kako se inače bori sa kritikama.
Zbog tenisera je spremljen miks zanimljivih klipova i fotografije iz njegovog života, a Novak je pričao i o tome kako je podneo neuspeh na Australijan openu, te kako se uopšte nosi sa porazima na terenu. Đoković je podelio i svoje iskustvo radeći sa legendom tenisa Borisom Bekerom, ali je i iskoristio priliku da imitira šoumena čiji je bio gost. Videćete i kako je Ivan reagovao na njegovu imitaciju.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još