Vladimir Stanojević: Na poklon dobio apartman u elitnom letovalištu El Guna

Vladimir Stanojević: Na poklon dobio apartman u elitnom letovalištu El Guna

Autor: | 04/02/2014

0


TV voditelj Vladimir Stanojević dobio je na poklon apartman u hotelu Šeraton Miramar Resort u elitnom letovalištu na Crvenom moru - El Guna, čije je promotivno lice. Vlada je u poslednjih nekoliko meseci, veoma uspešno promovisao Crveno more i El Gunu, a broj turista iz Srbije i regiona u ovom gradiću znatno se povećao, pa je usledio i poklon od menadžmenta letovališta.
- Prošle nedelje sam dva dana proveo tamo, kada su me i obavestili o svemu, i slagao bih ako kažem da sam očekivao ovakav poklon. Često zbog posla idem u El Gunu, i zaista je bajkovito, a ubuduće ću sa sobom da vodim i prijatelje - kaže Vladimir i dodaje da je, bez obzira na škakljive medijske izveštaje, bezbednosna situacija u egipatskim letovalištima i više nego dobra.
Stanojević je kao i obično, iz Beograda leteo u biznis klasi "Turkiš erlajnsa", a tokom pauze u Cip laundžu na aerodromu Ataturk u Istambulu, uživao je u najboljim vinima, turskim specijalitetima, ali i mini golfu, masaži ramena, i svim drugim pogodnostima koje pruža ovaj impresivni laundž.

IMG_1079 (2)

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još