Šon Pajfrom: Zvezda serije "Očajne domaćice" progovorio o borbi sa zavisnošću

Šon Pajfrom: Zvezda serije "Očajne domaćice" progovorio o borbi sa zavisnošću

Autor: | 04/02/2014

0

Glumac Šon Pajfrom, najpoznatiji po ulozi u seriji "Očajne domaćice", otkrio je da se bori sa zavisnošću od narkotika i alkohola. Nakon što je njegov kolega Filip Simor Hofman pronađen mrtav od predoziranja, dvadesetsedmogodišnji Šon rešio je da progovori o svojoj borbi sa porocima.
- Upravo sam pročitao vesti o Filipu Simoru Hofmanu i uprkos savetima drugih odlučio sam da napišem ovo otvoreno pismo. Ne mogu više da ćutim o ovome - napisao je on na svom blogu.
- Ja sam alkoholičar i zavisnik od narkotika. Juče sam proslavio pet meseci otkako sam trezan. To je relativno kratko vreme, imajući u vidu koliko sam dugo bio zavisnik. I dalje mi se sve vrti u glavi od ovih vesti. Čak i dalje razmišljam da li treba da objavim ovo ili ne, dok pišem ove reči. Ali ako ove reči mogu da ohrabre nekoga da se bori za život, da ga spreči da ikada koristi ili da pronađe snagu da prestane, onda je mnnogo važnije da ove reči budu objavljene.
Šon nije otkrio koje droge je uzimao niti koliko dugo, ali je detaljno ispričao koliko je njegova zavisnost bila ozbiljna.
- Godinama sam živeo za drogu. Živeo sam i za druge stvari, ali je droga diktirala druge stvari za koje sam živeo. Više sam razmišljao o tome nego o drugim "zadovoljstvima". Stavljao sam se na mesta na kojima u suprotnom nikada ne bih završio, samo da bih se drogirao. Nebrojene noći sam proveo bez svesti i donosio sam loše odluke kao posledica toga - naveo je on.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: glumac