Rodžer Federer: Tokom boravka u Srbiji uživao u hotelu President u Sremskim Karlovcima

Rodžer Federer: Tokom boravka u Srbiji uživao u hotelu President u Sremskim Karlovcima

Autor: | 05/02/2014

0

Švajcarci su tokom boravka na Dejvis kupu u Novom Sadu uživali u Sremskim Karlovcima! Tokom boravka u hotelu “Prezident” Rodžer Federer spavao je po 10 sati i dan počinjao palačinkama, a Stanislas Vavrinka slobodno vreme koristio je u sobi sa ženom i ćerkicom.

To su, između ostalog, “Večernjim novostima” otkrile švajcarske kolege novinari, ali i navijači koji su stigli na meč prvog kola Dejvis kupa koji se igra u Novom Sadu.

Međutim, zahvaljujući kolegama iz Švajcarske i njihovim navijačima koji su pristigli u Novi Sad, nije bilo teško saznati šta se proteklih dana dešavalo iza kulisa ovog luksuznog objekta u vojvođanskoj varošici.

- Svako od igrača je priča za sebe, i voli da ima privatnost. Tako, na primer, Stanislas sve slobodno vreme između treninga posvećuje ćerki Aleksiji i supruzi Ilham. Danas su se u apartmanu u hotelu igrali lego kockicama, dinosaurusima i zmajevima, koje su raširili po tepihu. Stan jeste veliki šampion, ali je pre svega brižan otac i obožava da udovoljava svojoj mezimici
– rekli su nam Švajcarci.

Dok je onaj manje poznati ostatak ekipe nakratko prošetao po Sremskim Karlovcima, i po centru Novog Sada, Federer je ostao u sobi, spremajući se za mečeve.

- Federer se dva ili tri sata pre izlaska na teren hrani obrocima koji imaju dosta ugljenih hidrata, malo masti i vlakana. Tako je i sada, dok je u Srbiji. Obično pije mleko, sa malim procentom masnoće, uz žitarice za doručak. Voli i palačinke sa sirupom. Za ručak mu služe pastu ili pirinač preliven paradajz sosom. Ako iz bilo kog razloga nema vremena za ručak, pravi mu se energetski šejk.

Rodžer ranije odlazi u krevet, u odnosu na ostale momke, jer je tako navikao.

- Federer spava najmanje 10 sati, jer mu je toliko potrebno da bi opustio mišiće i oporavio telo – kažu Švajcarci.

Kako za „Novosti“ pričaju mediji iz „zemlje Alpa“, glavni motivi dolaska 17-strukog grend slem prvaka u Srbiju nisu tajna.

- Rodžer nije došao u Srbiju zbog želje da se osveti Novaku Đokoviću na bilo koji način, ili jer ga grize savest što ranije nije igrao za Švajcarsku. Jedini razlog odazivanja pozivu selektora je to što je želeo da podrži Stanislasa Vavrinku. To je gest poštovanja, kojim je hteo da mu čestita na onom što je ostvario u Melburnu – ističu Švajcarci.


izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin