Mirka Vasiljević: Prva poseta rodnom Beogradu sa kćerkicom Adrijanom

Mirka Vasiljević: Prva poseta rodnom Beogradu sa kćerkicom Adrijanom

Autor: | 06/02/2014

0

Glumica Mirka Vasiljević doputovala je nedavno iz Bordoa u Beograd sa sinom Andrejem i dvomesečnom ćerkicom Adrijanom. Nevenčana supruga Vujadina Savića, koji je iz Francuske prešao u nemački klub Arminija Bilefeld, trenutno uživa u srpskoj prestonici sa decom, a uskoro će se pridružiti poznatom fudbaleru na novoj adresi.
- Ovo je moj prvi dolazak u Beograd sa ćerkicom, i porodica i prijatelji su jedva čekali da vide malu Adrijanu - rekla je Mirka.
- Oduševljeni su bebom. Vujadin je otišao u Nemačku, a kada nađe odgovarajući stan, otputovaću i ja sa decom. Do leta ćemo svi biti u Nemačkoj, a onda će Vujadin videti gde će nastaviti karijeru, jer je do kraja sezone na pozajmici.
Mirka kaže da se odlično snalazi sa dvoje dece i da joj u pomoć oko bebe priskoči dvogodišnji sin.
- Andrej obožava sestru. Priča joj da će je naučiti da igra fudbal, jer je time opčinjen. Pomaže mi kad presvlačim i hranim bebu, sve mu dozovljavam i zato nije ljubomoran i nema osećaj da ga beba ugrožava. Adrijana je dete kakvo svaka majka može da poželi. Spava celu noć, tako da sam preko dana odmorna i za druge obaveze - kaže Mirka.
Bez obzira na to što je okupirana obavezama oko dece, glumica bi se obradovala glumačkom angažmanu.
- Otvorena sam za saradnju, jer tu su bake koje uvek mogu da pričuvaju decu ako zatreba - poručuje glumica.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin