Sara Trajanović: Priznala da je u ljubavi sa Ivanom Marinkovićem

Sara Trajanović: Priznala da je u ljubavi sa Ivanom Marinkovićem

Autor: | 06/02/2014

0

Manekenka Sara Trajanović i Ivan Marinković od pre nekoliko dana ponovo su u ljubavnoj vezi. Sara očekuje poslovni boravak u Turskoj, što će poznajući nju, loše uticati na njenu najnoviju vezu.

Oni koji ne simpatišu Saru Trajanović, "glasnu manekenku" sa "Farme 5" posumnjaće u sledeće navode koje citiramo sa njenog fejsbuk profila, a u kojima nedvosmisleno kaže da je u ljubavnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan.

- Ekskluziva je jedno a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nesto najlepše što smo stekli na farmi... naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikada... Ipak ono što je pravo opstaje i uprkos svim preprekama - napisala je Sara nedavno na svom profilu.

Ipak, Sara je otkrila da će njihova obnovljena veza uskoro biti na testu "daljine".

- Na žalost naša ljubav stavlja se na test ponovo mojim odlaskom u Istanbul, ali ipak čvrsto verujem da će je ipak samo ojačati - zaključuje je ona.

Možda je odlazak u inostranstvu bilo nešto najbolje što se Sari dogodilo, jer je previše prašine podigla svojim neodlučnim ponašanjem i brzopoteznim vraćanjima u zagrljaj mladićima koje je maločas ostavila.

Na drugoj strani, Marinković nikad nije porekao da prema Sari gaji jaka ljubavna osećanja i time ga je njeno ponašanje opterećivalo i donosilo mu patnju, kad god je bivao ostavljen.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti