Selena Gomez: Dobrovoljno provela dve nedelje na rehabilitaciji

Selena Gomez: Dobrovoljno provela dve nedelje na rehabilitaciji

Autor: | 06/02/2014

0

Selena Gomez provela je dve nedelje na rehabilitaciji namenjenoj mladim ljudima koji se bore sa "emocionalnom traumom i zavisnošću".

Dvadesetjednogodišnja pevačica i glumica primljena je 5. januara u ustanovu "Dawn" u okviru rehabilitacionog centra "The Meadows", koji je specijalizovan za ljude od 18 do 26 godina.

Selenin predstavnik za medije potvrdio je ovu informaciju, ali je insistirao na tome da se Selena tamo nije prijavila zbog zloupotrebe alkohola ili droga.

- Selena je dobrovoljno provela neko vreme u Meadowsu, ali ne zbog alkohola i droge - rekao je njen PR.

Samo 24 sata pre nego što se Selena prijavila u pomenuti centar, Džastin Biber je na Instagram postavio fotografiju na kojoj su njih dvoje uz komentar: "Volim kako me gledaš".

Dve nedelje pre nego što je donela hrabru odluku da potraži pomoć, Selena je otkazala turneju u Australiji.

U iskrenoj izjavi, bivša Dizni zvezda priznala je da joj "treba vremena za sebe".

- Fanovi su mi veoma važni i nikad ne bih želela da ih razočaram. Ipak, jasno mi je da sada, nakon toliko godina u kojima sam posao stavljala na prvo mesto, moram da se posvetim sebi kako bih bila najbolja moguća osoba - rekla je tada mlada zvezda.

Priča se da su Selenu na ovakav korak ohrabrili njeni bližnji, plašeći se da će se njeni noćni izlasci oteti kontroli.

Jedan izvor rekao je za RadarOnline.com:

- Njeni prijatelji i porodica postali su veoma zabrinuti za Selenu. Hteli su da joj pomognu i ohrabrili su je da se prijavi na rehabilitaciju. Svi oko nje molili su je da potraži stručnu pomoć.

Drugi izvor je dodao:

- Važno je zapamtiti da je Selena čitavih šest godina non-stop radila u Holivudu. Bila je iscrpljena. Međutim, bila je dovoljno pametna da shvati da mora da uzme život u svoje ruke. Morala je da se skloni iz Los Anđelesa i od holivudskog pritiska, kao i od svih onih koji su imali loš uticaj na nju.

Trenutno se lepa brineta oseća dobro. Izvor je rekao da je veoma pozitivna, zdrava i spremna da se vrati poslu.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: selena gomez