Severina: Na Maldive sam otišla zbog sina

Severina: Na Maldive sam otišla zbog sina

Autor: | 07/02/2014

0

Regionalna pop zvezda Severina Vučković (41) tokom hladnog januara otisnula se na jednu od najlepših egzotičnih morskih destinacija na svetu. Na mapi je ucrtala Maldive, rajska ostrva u Indijskom okeanu, a već samo sletanje na međunarodni aerodrom u prestonici Male bilo je nezaboravno iskustvo jer se stiče utisak da se spuštate tik na prostranu vodenu površinu. Božanstvene plaže i bungalovi iznad vode omogućili su pevačici da po ceo dan uživa u ulozi nežne majke koja je napornim radom, iskazanim na nedavno okončanoj turneji "Dobro došao u klub", omogućila sinu odmor iz snova.
- Bilo mi je prelepo, Maldivi su raj na zemlji. Najviše sam išla zbog Aleksandra, jer on obožava more, a na tim plažama mogao je da uživa od jutra do večeri - rekla je Severina odmah nakon povratka sa odmora na kojem je sve bilo podređeno njenom mezimcu.
Mada još nijednu bajku nije pročitao, 20. februara napuniće tek dve godine, maleni Aleksandar Popović u svojoj glavici već može sam da iscrtava konture srećnog detinjstva jer mu zahvaljujući posvećenoj mami ništa ne manjka. Osmeh je bio glavni začin Severininog i Aleksandrovog čarobnog boravka na Maldivima budući da su im dani bili ispunjeni beskrajnom radošću i dugim razgovorima, kako to dolikuje odnosu majke i sina.

Izvor: Story
Foto: Scandal Life Content, Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti