Nevena Adžemović: Za lepu i obrazovanu ženu nema mesta u politici

Nevena Adžemović: Za lepu i obrazovanu ženu nema mesta u politici

Autor: | 07/02/2014

0

Nevena Adžemović, nekadašnja članica grupe "Models", uplovila je u političke vode kada je sa članskom kartom Nove Srbije ušla u saziv parlamenta 2012. godine. Ipak, skupštinski dani su za njom jer je otpala sa liste NS za martovske izbore. Nevena za "Blic" kaže da je njen politički angažman ovim završen zauvek.
- Neću ostati u stranci niti ću se ikada više uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja - ispričala je Nevena.
Ona smatra da njeni potencijali nisu iskorišćeni, a da joj pritom nije dato adekvatno objašnjenje.
- Ružno je što sam diskreditovana na osnovu fizičkog izgleda. Da vam kažem, dok sam se bavila estradom i bila u grupi "Models", mi jesmo bile golišave, ali nikakve loše stvari nismo radile. Politički front je mnogo agresivniji i prljaviji od estradnog. Ipak, mislim da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana - kaže rezignirano bivša poslanica.
Sada, kada je napustila Skupštinu, mnogi su pretpostavili da će se vratiti tamo odakle je i počela - mikrofonu. Ipak, ona to nema u planu.
- Ništa još konkretno nisam odlučila, ali neću se vraćati pevanju. Planiram nešto privatno, ali kako rekoh, još uvek vagam šta. Mislim da će imati veze sa negom i lepotom - rekla je Nevena.
Kako otkriva za "Blic", ona će svoje novostečeno slobodno vreme posvetiti porodici i pre svega sinu Rastku i bivšem suprugu Srđanu. Njih dvoje su se razveli 2011. i do januara 2014. godine nekoliko puta su se mirili i nanovo razilazili, pa se i definitivno pomirili.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti